Betaalmethoden

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit onderstaande betaalmethoden:

iDeal

Betalingen met iDEAL zijn veilig voor consument en leverancier. Tijdens het betaalproces word je naar een beveiligde betaalomgeving geleid. Hier moet je vervolgens je bank kiezen om via internetbankieren te betalen. Het bedrag wordt direct afgeschreven. Dit is de eenvoudigste en snelste manier om te betalen voor je bestelling.

Paypal

Klanten maken graag gebruik van PayPal omdat het gemakkelijk is. Betalen is slechts een kwestie van uw e-mailadres en wachtwoord invullen.

Visa/Mastercard

Dit is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel met uw Visa kaart. Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan.

Mister Cash/Bankcontact

Bancontact / Mister Cash is een bank betaalmethoden uit en voor België, waarmee u als klant in uw eigen vertrouwde bankomgeving betaald. U kunt Mister Cash zien als het iDEAL van België.

Via een overschrijving

Uw factuurbedrag overboeken op onze bankrekening NL26ABNA0559321880 t.n.v. H.O.van Rossum onder vermelding van uw bestelnummer

Contant betalen bij afhalen

Als u er voor kiest om uw bestelling af te halen bij gereedschapbestellen.nl

Pinnen

Als u er voor kiest om uw bestelling af te halen bij gereedschapbestellen.nl